lima haribulan sepuluh dua ribu sebelas ♥ lima haribulan sepuluh dua ribu sebelas ♥

assalamualaikum ^_^ ! kenapa qilaa letak tajuk nih ? apa motif dea ? nak tahu ? okay . baca dekat bawah nih ,

heyy stalker xD lima haribulan sepuluh dua ribu sebelas , hari yg aku tak boleh LUPAKAN . nak tawu kenapa ? pada hari itu , tarikh itu , aku meet someone special lowh . sapa ? hee ` boyfiee akuu lah :D wlaupuns kami duduk jauhh , tapi kami tetap bole jumpa , ta selalu lah bule jumpa tuh :) btw , first time aku jumpa dea tuh , maluu gilerrr xD gilerr gilerr punye malu . HAHAHA , tapi , cousin aku ckap , watlexx sudahh , lama-2 tak malu lerr tu ;) ehem ehem , dia bg something dkat akuu , angrybirds & domo , yelaaa , mna mampu nak beli mahal-2 xD klau tidak aku dpat dah baju , dy nak bg , mlangnya , cousin aku ckap , klau psangan couple , laki bagi baju dkat dea , klau terputus satu benang , maka trputus jugaklah hbungan kamu , perghh ! aku pun tanak lahh , yelaaa , ku syang's pakwe aku lg dr baju tuh xD btw , thanks biyh sbb bg domo & angrybirds tuh , iloveyouuuuuuuuu ! akhirnya , bole jgak kita meet , 57hari lagi kita meet okay ? :) sbarr tau , org yg sbar Allah syang :D kbye , assalamualaikum ,
                                                                                                                                                     
suka entry nih ? like :)

i miss you :') i miss you :')

assalamualaikum .. hurm , asal harini tetiba jea aku sedih erk ? huwm ... aku teringat dekat arwah lah weh :') i gonna miss you Moh Fathullah Bin Yassin , PMR lagi bapa hari jea kan ? aku baru jea wishh good luck for PMR dekat hang :') tapi , mcm nih jadinya , redha jea , semua manusia akan mati , kecuali lambat or cepat jea kan ? hurm .. btw , skrang aku jrang call mak hang ,Sorry :'( tapi , aku dah bg semangat dah dekat mak hang :') suro dea terima semua nih , hang jangan risau tau. hang lah kawan yg pling baik yg pernaa aku jumpa ,  huwmm .. iloveyouu as friend :')
first aku call mak hang tuh , mak hang menangis , aku pon nak menangis jugak dngar suara mak hang . tapi , aku sabar , hurm .. aku suroo mak hang sabar and bole terima semua nihh , hurmm :') Sorry weh , sekarang aku jarang tnya khabar mak hang , Sorry sesangat. aku rasa mcm skrang nihh hg tngah tngok kami semua lah :') semuaa friend hgg sentiasa doakan hang termasuk aku :') harap hang lebih tenang disana :')
hang kawan pling terbaikk buat aku :') taak sapa bole ganti tempat hang , :)






aku sentiasa ingatkan hang kawan :') for mmbe-2 arwah yg lain , please , jangan putus asa untuk PMR yg akan datang nanti :) usaha :') kita yang masih hidup , teruskan , yg pergi , biarkan pergi , we all loveyou fathu :')


suka entry nih ? like :)

aku diejek "alien" disekolah :) aku diejek "alien" disekolah :)

hyep :) kali nihh entry pasal aku dekat sekolah. muahaha , dekat sekolah aku , selalu diejek "alien" , WTH ! -.- diorang ckap mata aku besar , HAHA . mulut tadak insurance kan ? tambah-2 anak dolah :) HAHA , dea yg melebihh doe XD geramnya akuu , kami selalu gadohh jugak lah :) tapi , bisa-2 jaa :) biasalah kengkawan , act , aku tasuka gaduhh dngan budak laki. ape sebab ? haha , akuu kan perempuan , diorang lelaki, if aku gaduh , mesti aku kena ann ? cer pikir ~ laki kan kuat , *bagi kaum lelaki kembang sikit XD*
Ahaa , btw , akuu tetap sayangkan kawan-2 aku , walaupun diorang ejekk aku mcam-2 , hee ~ terutamanya pelajar perempuan lah kan :) sayang sbgai kwan jelaaa :) hee ~ jngan salah pham plak. tapi enn , dlam syangg tuh unn ada benci jugak taw XD ada lahhh sorang budak perempuan dlam kelas aku nihh , nama dea N****N , hee ~ mana lehh tau nama penuhh , kantoii arr stg. XD budakk nihh selalu nak control kwan aku yg nama aufa uhh , act , aufa unn tasuka dngan perangai dea yg hegehh tho :DD dah lah gedik, SAKAII -.- hua-3 , e'eh , lari topik pulak XD tapaalahh , sikit jerr kan , smbung blik pasal aku nih bahan ejekkan :)

Okayy. serious :) dekat sekolah diorang ckap aku mata besar, kpala besar, salah sorang kwan aku sebut jer, mesti budak kelas aku gelak. ehh , tadak benda yg lawak pun kan ? --' kita kena bersyukur lah weh tuhan bg camni :) tuh arr hampa , tak reti bersyukur langsung :) hehek. apa-2 pun , hampa nak ejekk aku , ejekk lah , aku takesahh :) dlam dunia nih , NOBODY PERFECT LAH WEHH ! -.- okay. iloveyouuu my friends :P puihh ~ haha , k , assalamualaikum :)                                          
                                                                                                                                                   
suka entry nih ? like :)